Friday, December 13, 2013

Pieni unettoman illan päivitys

Näin se aika kuluu... Aivan järkyttävää. 10 pvän päästä ollaan jo Suomessa! Tietyllä tavalla surullistakin, mutta kyllähän tässä on jo niin täpinöissään tulevasta muutosta ja kun saa alkaa tekemään asunnosta itselleen kotia.. voi kumpa vaan sattuis hyvä vuokranantaja, talo ja naapurit!

Mutta mitäs täällä. Tänään käytiin BioCity Herningissä katsomassa Hobittitrilogian toinen osa "dragen Smaugs ødemark" vai mikä oli :--D en jaksa tuota tanskankielitä nimeä tarkistaa. Oli ihan hauskaa. Elokuva oli ihan hyvä, vaikka taas - kuten koko syksy ollaan oltu - oltiin vähän oman kuulon varassa ja niiltä osin kun elokuvassa puhuttiin örkkiä tai haltiaa sai taas treenata omaa tanskan osaamistaan! :DD Samalla tuli pistettyä postiin juttuja ja käytiin myös vähän ikkunaostoksilla. Ja karkkia ja popparia tuli tietty vedettyä nii paljo että pahaa tekee.

Ei tässä muuten sen kummempia. Tenttiin lukua tarvinnee harjoittaa läpi joulun, sen verta myöhään on syksyn viimeinen ja aikaisin kevään ensimmäiset tentit. Phuuuuuh. No, kyllä tämä tästä vaikkei mieli enää iha taida olla tässä koulunkäynnissä mukana.

Jeps jee. Jokohan sitä sais unta...
Terv. -L

No comments:

Post a Comment