Saturday, December 14, 2013

Elokuvissa ja joulunodotusta! (=jatkoa eiliseen)

Eli. Heti kun eilen illalla sain mokoman minipäivityksen tehtyä niin mieleen tuiversi jos mitä mistä olisi voinut kirjoittaa.

Aloitetaan vaikka elokuvissa käymisestä. Ei tässä mitään sen kummempaa, ihan vaan muutamia tärppejä mitkä oli mielestäni hauskoja, erilaisia kuin Suomessa tai muuten vain mainitsemisen arvoisia. :)

  • Teatteri myi 3D-lasit asiakkaille erikseen, 10dkk (n.1,5e)/kappale. Jännittävää, mutta voi olla ihan toimiva ratkaisu. Ne tosiaan sai sitten omaksi ja tuon kymmenen kruunua sitten säästää seuraavalla kerralla kun kolmedeetä menee katsomaan jos vaan muistaa ottaa omansa mukaan.
  • Paikallisesta mainonnasta saatiin nauttia 25 minuutin ajan.
  • No. Tulikin jo mainittua että (onneksi) tanskalaiset ei pohjoismaalaiseen tapaan ole kovia dubbaamaan elokuvia, joten jos vaan sitä englantia osaa kuunnella (ja kuulee) niin pärjää. Paitsi kun elokuvassa puhuttiin haltiaa tai örkkiä. Silloin reenattiin ja koeteltiin oman tanskanosaamisen rajoja kuten eilen jo mainitsinkin.
  • Teatterin sali oli aika pieniä, mutta niitä taisi olla 5-6 kappaletta! Yleismaallisesti muutenkin herkkumyymälä oli ihan järjettömän ison oloinen ja valikoimaa riitti. Ihan ok 50 000 ihmisen kaupunkiin.
  • M kiinnitti huomiota siihen että elokuvateatterin herkkumyymälästä sai ostaa olutta (?), itse en mokomaa kaljahanaa nähnyt, mutta olis varmaa ollu ihan hauska katsoa elokuvaa sievissä ja kamalassa vessahädässä :--D
  • Irtokarkkeja ei muuten kauhottu pussiin kauhalla niinkun olen ainakin itse Suomessa tottunut, vaan niitä otettiin SORMIN käsi tietenkin KERTAKÄYTTÖHANSIKKAASSA. No, siitä onko tapa parempi vai ei voi olla montaa mieltä. :)
  • Muuten homma toimi ihan ok, lipuntarkistuksessa mekaaninen kulmanrepäisy viivakoodin lukemisen sijaan.
Ja kivaa oli vaikka kalliiksihan se kävi :--D


Kaikki joululahjat alkaa olla pulkassa, vaikkei suotta mennykkä iha niinku Strömsössä.. -.-' You know who you are!!! :--D Mitäs me pienistä.

Mutta, ehdimpä parit kuvat napata Herningin keskustan jouluvaloista, ihan kaunista oli vaikka se lumi tai edes pakkanen tai vähän vähemmän märkä keli olis kyllä luonu vähä joulusempaa tunnelmaa.. :) Tässä teillekin fiiliksiä!


Vesiliukumäki! :DD // Waterslide. Or whatever it's called. :DD

Hienosti noi liikennevalot tiellä.. // Trafficlights simply give the finishing touch for this photo..



Jokin meni nyt vinoon.. // Something's tilted now..


Joo. Ja tietysti taas oli jalkapohjat hellinä kun päätettiin kävellä kotio (koska eihän se matka ole kuin pari kilsaa) ja allekirjoittaneella korkkarit alla, mutta sain tällä kertaa kuvan siitäkin "kuusesta" mikä meidän koulun katolla oli! :D




Aahahaa :) No, enää taitaa olla yhdeksän päivää että Norwegian lennättää meidät Helsinkiin - ihanaa! ihanaa! ihanaa! Kyllä tässä vähän kaipaa jo tuttuja ja rakkaita ihmisiä. Mietittiinkin tolla reissulla et saattaa tosin olla et ekan kerran ku kauppaan joutuu saattaa tulla jäätyminen ku kassa puhuukin suomea.. :D Nojoo. Tai sitten ei tuu mitään vierotusoireita.

Ja joulukinkkuaa.. ja laatikoitaa.. täällä pieni L jo odottaa! ..jouluaa!

:--D jees. Mä meen.
Hauskaa joulunodotusta! -L


No comments:

Post a Comment