Wednesday, December 18, 2013

Koti-kai-puuta?

Hmm. Ajattelimpa nyt omistaa tällekin yhden pienen päivitykset. En tiedä voiko tätä varsinaisesti sanoa koti-ikäväksi, itse kutsuisin ehkä enemmän kaipuuksi.

Varmaan viimeksi tänne lähtöä on odottanut niin suurella innolla ja niin kärsimättömänä ja tuskastuneena kuin nyt odotan "joululomaa" Suomessa. Aivan käsittämätöntä. Mitään ei malta tehdä. Päässä pyörii vain Suomeen paluu - ja onhan tässä joutunutkin jo vähän paluuseen liittyviä järjestelyitä tekemään. Aarg.

Matkalaukku on ollu käytännössä jo pakattuna ja punnittuna pari päivää. Repunkin sisältöä on suunniteltu, mutta jäljellä olevan ajan takia sitä ei luonnollisesti ole voinut vielä pakata. Plah. Matkaliput, lentoliput yms. kävin eilen tulostamassa. Ei ollut vaikeaa taas kun opiskelijakortti herjas PUK-koodia. :DD En ymmärrä mutta respassa käymällä siitäkin selvittiin.




Nyt huomiseen kokeeseen lukeminen on maittanut hieman aikaisempia paremmin. Kuitenkin - mistä pääsen taas odottamaani kotilomaan - harmittaa kun tietää ettei ihan ilman koulukirjoja voi reissuunkaan lähteä. Seuraavat tentit kun kuitenkin ovat jo viikon päästä Tanskaan paluusta (ei oikeestaan sitäkään), joten niihin pariin päivään ei kahteen tenttiin valmistautumista voi jättää. JES. -.-

Hmmhmm. Voivoi miten päässä pyörii asiat. Uniongelmistakaan ei ole vielä selvitty, mutta ehkä se nyt lomalla raukeaa, kuten M epäili.


Jaja. Niin! Tänään pääsin eroon pyörästänikin, jonka laitoin myyntiin varmuuden vuoksi näin hyvissä ajoin. Ei siis enää käydä reeneissä, mutta onhan tuossa tuo kampussali. :) Olen vain iloinen että se ei enää ole tuossa riesanani, eikä ainakaan jää riesakseni kun täältä lähden (puhun edelleen polkupyörästä).

Fiilistellään vielä, tältä se reppana näytti:


Huomatkaa tuo kaunis vihreä nurmikko, kuva on otettu eilen 17.12. Että hyvää joulua! // Hope you'll notice the beautiful green grass - the photo was taken yesterday, 17th of December. Merry Christmas..


Joo, ei tällä kertaa muuta. Moro! :)
-L


No comments:

Post a Comment