Friday, December 20, 2013

Birk Campus - kuvia kampukselta

Noni. Kauhee kiire olis jo päästä joulua viettämään, mutta koska sitä täytynee vielä pari päivää venailla.. niin ajattelimpa koota tästä hieman yhteenvetoa miltä tämä elinalue täällä kampuksella näyttää. Pääasiassa kuvia siis (pahoittelen jos jotkut kuvat esiintyvät blogissa toistamiseen.. ;> ).


Ensimmäisenä koulu. Kouluun pääsee sisään henkilökohtaisella opiskelijakortilla ympäri vuorokauden. Sisällä hyvät työskentelytilat, tulostimet (toimivat myöskin opiskelijakortilla, johon ladataan saldoa = omaa rahaa), limsa-automaatit ja kirjasto.








Kampusasunnot:





Ja nyt näitä opiskelijoitten hyvinvointia tukevia tiloja :). Ensimmäisenä pesutupa! Pesutupa toimii "asuntoyhtiön" asuntokohtaisella pesukortilla, jonne saldo kerääntyy (n. 8dkk/pesukoneellinen). Ainakin tällä hetkellä pyykkikustannukset sisältyvät vuokraan, joten siitä ei ole tarvinnut murehtia sen kummoisemmin! :> (paitsi kerran kun kalsaripyykki tosiaan jumiutui koneeseen nr. 5 vai mikäoli.. :DD)




..kuntosali :)  Tämäkin ainakin tällä hetkellä toimii myöskin taloyhtiön henkilökohtaisella kortilla, ja on tarkoitettu vain kampuksella asuville. Jotain maksua käyttöoikeudesta peritään, mutta vaihtareille tämäkin etu tarjottiin ihan maksutta! :) hiiiiienoa! Ei silti ihan liian usein tullut käytyä.. Solariumkin löytyy.. :D ..josta kuulemma tulee vähän oranssihtava väri.




Ja tietysti tarjolla myös Studenterhuset, opiskelijatalo, jossa monina iltoina auki opiskelijoiden pyörittämä baari (siellä myös bileitä järjestetään, te kaikki jotka saatatte ko yliopistoon menemään opiskelemaan/vaihtoon) sekä pöytäjalkapalloa ja biljardipöytä.






Jees. Ei mulla muuta! :D ..ainakaan tähän hätään. Seuraavat tentit 6. ja 7. päivä tammikuuta, sitä odotellessa.. tylsistyessä.. (koska tahdon jo kotiin näkemään kaikki rakkaat ihmiset ja eläimet!!! [ja jakamaan joululahjat ;PP])

See ya! -L




No comments:

Post a Comment