Friday, January 3, 2014

Kosteaa uuttavuotta! (ei sillä perinteisellä tavalla)

Noniin.

Tapahtui sitten paluu Tanskan puolelle Norwegianin koneella aamutuimaan uudenvuodenaattona. Rehellisesti sanottuna olisin ehkä mieluummin odotellut uuden kotiavaimen noutamista tms. kivoista jutuista, kun nyt ei kerran tullut lomalla päntättyäkään..

No. Köpiksen lentokentälle tultiin kakskyt vaille kahdeksan ja siinä sitten hengailtiin hetki (Burgerkingissä) ennen kun lähdettiin suunnitelmien mukaisesti kävelemään kohti Blå Planet -akvaariota, joka sijaitsi ihan ok matkan päässä (ehkä 1,5km tai jotain vastaavaa) lentokentästä. Wihii. Aina mukava kävellä matkatavaroiden kanssa, vaikkein nyt ollutkaan mukana kuin reppu ja käsilaukku (ja pojilla si vähän enemmän).





Sisäänpääsymaksu oli 160 DKK, eli n. 20e. Huhhuh. Sillä rahalla odotettiinkin sitten jo fisuja - ja olihan se hieno akvaario.






Vuoden viimeisen päivän sää.. // The weather of the last day of the year.


Puspus. // Kisskiss.


Los pirañas.






Loppupäivä syötiinkin sitten Jensen's Bøfhusissa ja nautiskeltiin nestemäisiä viljatuotteita. Ihan mukavaa, ja kyllä se Omppuhotelli hoiti virkansa, vaikka tällä kertaa olikin vähän heikompi taso - melkein kaikissa lakanoissa/pyyhkeissä oli joko pinttynyt tahra tai reikä, ja alkuun oli sähköt poissa siitä käytävästä jossa meidän huone oli....

Jees. Ja vuodenvaihteessa katsottiinkin sitten rakettien paukuttelua.


Seuraavana päivänä taidettiin lähinnä möllöttää, nukkua hyvin ja syödä, mutta sitten toinen päivä käytiin eläintarhassa Kööpenhaminan Zoologisk havenissa. Siinä vasta reissu olikin. Vettä satoi kuin **** koko päivän, joten tällä hetkellä (24 tuntia myöhemmin) nokka vuotaa ja nielurisoja turvottaa. Jeejee.





Eläimiä oli kuitenkin kiva katsella, vaikka välillä vähän suretti kun osa oli selkeästi tympiintynyt elämäänsä (en sitten tiedä johtuiko vankeudesta vai Tanskalaisesta säästä).




Optinen illuusio. // An optical illusion.

Äitiys on tasapainoilua! // Being a mother - constant balancing.






!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Siellä jossain on virtahepo. // There is a hippo.. somewhere..





Joo. Ei muuta. Nyt ollaan jo takaisin Herningissä ja pitäis varmaan ryhdistäytyä ja vetästä ittensä takas arkielämään.. :)

Moikka ja hyvää alkanutta vuotta!! -L

No comments:

Post a Comment