Tuesday, November 26, 2013

Joulupukkeja liikenteessä

Tänään aamulla (eli aamupäivällä, äsken, noin kello 10) oli hassunhauska tilanne.

Olin herännyt kahdeksan maissa tehdäkseni heti aamulla soiton vuokranvälitystoimistoon. Ollaan meinaan katseltu yhtä keskusta-asuntoa (Suomessa) ja näyttö järjestyi :) Saas nähä mikä tän kans tulee oleen tuomio ja jos se on hyvä niin mahdetaankohan saada... Noh, sen näkee sitten! On täs onneks aikaa niitä vieltä etsiskellä.


Ovikello soi ja ovea ryskytettiin raivokkaasti (päässä alkoi heti pyöriä kaikki vaihtoehdot vihaisista naapureista, imurinlainaajista, Housing Officen tyypeistä ja tv-lupatarkastajasta). Ei siinä auttanut kuin mennä avaamaan (onneksi olin edes puoliksi ehtinyt vaihtaa pyjamani päivävaatteisiin ja harjannut hiukset). Jännitys tiivistyi. Avasin oven, ja...

JOULUPUKKI!

Kuka muukaan se olisi voinut olla?? Päästä varpaisiin kirkkaan punaiseen sonnustautunut mies sanoi "hej", tyrkkäsi mulle paketin käteen ja kun yritin aamupöhnässäni ja hämmennyksessäni sopertaa thänksiä, niin mies huikkas jo "hejhej" ja jatkoi matkaansa.

Nojoo, kyl huonon huumorin tunnistaa taas jos postimiehestä saa näin paljon hauskuutusta aamupäiväänsä :D Noniin, jatketaampa tätä kahvinjuontia..



Jaa-a, mitäs muuta.

Leipomisesta on tullut jo ihan kontrolloimaton vapaa-ajan viete, joten tätä pullansyöntiä on nyt rajoitettava ja treeneissä käyntiä lisättävä! Piste.


Arkistokuva. Kuvan juustokakku ei liity tapaukseen. // A pic just to make this story look interesting. :)


Lisäksi tenttejä näyttää lähestyvän inhaa vauhtia. Ensiviikolla olisi kaksi: Tanska ja Advanced Buying Behaviour. Wuhuu. Ennen joulua on tietysti vielä myös Integrated Marketing Communication -tentti, joten kyllä tässä täytyisi tätä opiskeluintoa hieman jostain ammentaa.

Lisäksi - suunnittelua rakastavalle mulle tämäkin on ihanaa!! - kevään kursseille ilmoittautuminen alkoi kotiamkissani. No, muuten ihan kiva, mutta puolienkaan kurssien lukujärjestyspaikoista ei ole mitään tietoa -.-' Että silleen. No. On tässä haalittu taas sen verran noita kursseja että katsotaan mahtavatkohan kaikki sopia yhteen.

Lisäksi varattiin jo viimeiset paluulennot tammikuun puolenvälin tienoille. *Snif* Kyllä tuntuu ihmeelliseltä että tämäkin homma alkaa olla jo loppupuolella! :O Kaameaa! En yhtään ihmettele että monet venyttävät siihen kokonaiseen vuoteen...


Mutta joo.. Kyllä sitä vaan jo joulua odottaa - ja perjantaina osallistutaankin M:n kanssa haibien (kansainvälisen kaupan opiskelijoiden) jouluillalliselle! Huu! Maksoihan se huikeat 65 kruunua, mutta toivotaan että on sen arvoista.. mmmmm... :)


Katsellaan,
-L

No comments:

Post a Comment